Göreme Kızıl Vadi Renk Cümbüşü




Arkadaşlar bugün sizlere Ülkemizde gün batımı seyrinin en güzel yaşandığı bir yerden bahsetmek istiyorum, sizlere bahsedeceğim yer Göreme Kızıl Vadi.

Uçsuz bucaksız bir alanda Peribacaları, akşam güneşinin etrafa saçtığı ışınlarla sürekli değişerek ortaya çıkan renklerle bir cümbüs yaşamak isterseniz eğer, yolunuz Göremeye düştüğünde burayı ziyaret etmeden dönmeyin derim sizlere. Oldu da gittiniz diyelim gidiş zamanını akşam saatlerine ayarlamanız tavsiyemizdir. Çünkü gün batımı sırasında ufuktan vuran güneş ışınları sizlere bir renk cümbüşü sunacak, kendinizi sürekli değişen bir renk oyununun içinde hissedeceksiniz ve daha önce görmediğiniz bir güzellikle başbaşa olacaksınız.

Yazımızı kısa kestik ve resimlerle sizleri başbaşa bırakıp bir an önce gidip görmeniz adına sizlerin daha hızlı karar almasını sağlamak istedik. Fotograflar bizim yukarıda yazdıklarımzın az kaldığını gösterecek cinsten olmuş değil mi? Öyleyse bir sonraki tatil planı için aklımızda bir fikir daha oluştu. Ayrıca belirtelim buraya gitmek için uzun soluklu bir tatil planı yapmaya gerek yok. Çünkü Ürgüp Göreme ye sürekli günübirlik turlar düzenlenmektedir. Ama sizlere buraları görmek ve doymak için bir veya iki gün yeterli midir bilemiyorum.






7 yorum:

  1. Çok güzel bir yer herkesin görmesini tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  2. Renk avrosu insanı büyülüyor. Tabiatla dans eden insan resmi de burada çizilmişti. Görmek gerekir.

    YanıtlaSil
  3. resim bile gözümü aldı. harika ve büyüleyici. kesinlikle gidip görmek istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yazılanlar insana cazip gelmeyebilir ama fotograflar Göremenin bambaşka olduğunu kanıtlıyor.

      Sil
  4. Evet bambaşka yerler güzellik abideleri.

    Sansyorumu

    YanıtlaSil
  5. nevsehir,kapadokya bölgesinemkesinlikle gidilip gezilmesi gerekyor bütün arkadaşlarıma tavsiye ederim.
    neokupon_16

    YanıtlaSil
  6. Manzaraya bak:) Grand kanyon diye tutturmus millet. Dunyada olup ta bizim yorede olmayan yok. Ama bizde olup ta orada olmayan cok sey var.:)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.