Adana Evleniyoruz Fuarina davet

Bu yıl 14-17 aralık tarihleri arasında Tüyap Adana Fuar ve Kongre Merkezi'nde ikincisi düzenlenecek olan Adana Evleniyoruz fuarı hakkında kısaca bilgi verip sadece evleneceklere değil, tekrar ev dizayn edecekler, organizasyon şirketleri gibi bir çok kişi veya kuruluşu fuara davet ediyoruz. Adana'ya geldiğinizde nerede kalırız, ne yeriz, fuar alanına nasıl ulaşırız gibi kafanızda soru olabilir ama ulaşım ve konaklama gayet kolay olması sebebiyle bu konularda zorluk yaşamayacaksınız. Eğer Adana'ya geldiğimizde nereleri gezebiliriz derseniz Adana ile ilgili yazılmış yazılarımıza göz atabilirsiniz.
Eğer Adana'da ne yenir diyorsanız Adana Kebap , Şırdan, Mumbar bunları deneyebilirsiniz.

Şimdi asıl konuya dönelim ve Fuar ile ilgili kısaca bilgi vermek gerekirse Evlilik Hazırlıkları, Konut Projeleri, Mobilya, Aksesuar, Dekorasyon, Züccaciye, Gelinlik, Damatlık, Abiye Kıyafet, Çeyiz, Halı, Düğün Organizasyonu, Beyaz Eşya, Ev Elektroniği Fuarı 14-17 Aralık tarihleri arasında Tüyap Adana Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.
Ünlü tasarımcıların koleksiyonlarında yer alan yeni trend gelinliklerin görücüye çıkacağı fuarda ziyaretçilerimiz fuara özel kampanyalardan da faydalanabilecek. Fuarda, katılımcı firmalarımız birbirinden şık stantlarda evlilik hazırlıkları ile ilgili son yenilikler sergileyecek olup 2. kez düzenlenen EV’leniyoruz Fuarı, tüm bölgede aranılan, takip edilen bir marka haline gelecektir.



Etkinlik saatleri : 14 - 16 Aralık 2017 Saat 10:00-21:00

                               17 Aralık 2017 Saat 10:00-19:00

İletişim: 


Adres
Kurttepe Mahallesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı No:242 Çukurova / ADANA

Telefon
+90 (322) 256 90 90

Fax
+90 (322) 256 90 50

Web
www.tuyap. com.tr

E-posta
tuyapadana@tuyap.com. tr


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.